NYHED: Nomineret til ÅRETS DANSKE PRODUKT ved Danish Beauty Award 2017

RoseRain BodyCream No 22 – Luksuriøs og eksklusiv kropspleje

RoseRain BodyCream No 22 er en let og lækker bodycream, der forkæler dine sanser med noter af roseduft. Den opstrammer, beroliger, smidiggør og stimulerer din hud og opretholder hudens naturlige fugtbehov. Den absorberes hurtigt i huden, den er let at påføre, og den efterlader huden blød og lækker.

Milde roser – med opstrammende effekt

RoseRain BodyCream No 22 dufter mildt og naturligt af rose, der kommer fra indholdet af 100 % naturligt rosenvand. Udover at dufte godt fungerer rosenvandet som antioxidant, det stimulerer blodcirkulationen og har antiage-effekt. Indholdet af Centella Asiatica Extrakt forstærker antiage-effekten. Huden efterlades opstrammet og collagenproduktionen stimuleres.

Intensiv fugtgiver

RoseRain BodyCream No 22 opretholder herudover hudens naturlige fugtbehov og giver naturlig beskyttelse mod tørhed og irritation. Denne virkning skyldes især squalane og jojobaolie, som begge er intensive fugtgivere med stærkt plejende effekt.

BodyCreamen er til dig med tørre underben, tørre albuer, tørre knæ, tør håndryg og til dig, der bare vil forkæle dig selv med en luksuriøs og eksklusiv bodycream.