Plejer og genopbygger

TØR og LIVLØS hud

Bromelin – Squalane – Jojoba

MED DUFT

JUHLDAL PSO SpecialCreme No 14 plejer hud i UBALANCE med indhold af naturligt bromelin, squalane, jojoba- og abrikoskerneolie. Bromelin virker antiinflamatorisk og let peelende. Squalane booster hudens naturlige fugtoptag. Jojobaolie er en særdeles blødgørende og nærende olie, der med sit naturligt høje indhold af jod også virker antiinflammatorisk. Abrikoskerneoliens rige indhold af A- og E-vitamin er antioxidanter, der beskytter mod frie radikaler og dermed ældning.

JUHLDAL PSO SpecialCreme No 14 bruges efter behov overalt på kroppen og i ansigtet. Den virker ved påsmøring let kølende og beroligende, samtidig med den styrker de dybere lag af huden til at genvinde en naturlige balance og smidighed. For optimeret effekt anbefales det at kombinere behandlingen med PSO BodyShampoo No 5.

Indhold 300ml

J U H L D A L PSO serien er plantebaserede hud og hårplejeprodukter udviklet til målrettet problemløsning. Serien koncentrerede indhold af nøje udvalgte aktive urter og nærende olier i kosmetisk kvalitet er præcist afmålt i hvert produkt, så de understøtter og forstærker hinanden for optimal virkning.

Køb hos