PSO BodyShampoo No 5 – Detox din hud og få sundere cellefornyelse

JUHLDAL PSO BodyShampoo No 5 Detox af huden. Skånsom vask af SART og IRRITERET hud

Forurening, rester fra hudplejeprodukter og kroppens udskillelser fjernes blidt og effektivt. Samtidig afhjælpes SART og IRRITERET hud med indhold af naturligt bromelin og en lang række aktive urter heriblandt lakridsrod, timian og citronmelisse.

Bromelin virker antiinflammatorisk og let peelende ved overproduktion af hudceller. Lakridsrod er kløestillende. Timian virker desinficerende og citronmelisse har helende egenskaber udover at bidrage til den minde duft af renhed.

Anvendelse

Kan anvendes overalt på kroppen og i ansigtet. Regelmæssig brug af JUHLDAL PSO BodyShampoo No 5 giver synligt og mærkbart resultat i form af en sund, og velplejet hud. Efterfølgende anbefales en JUHLDAL PSO creme, olie eller lotion.

Indhold: 300ml

J U H L D A L PSO serien er plantebaserede hud og hårplejeprodukter udviklet til målrettet problemløsning. Serien koncentrerede indhold af nøje udvalgte aktive urter og nærende olier i kosmetisk kvalitet er præcist afmålt i hvert produkt, så de understøtter og forstærker hinanden for optimal virkning.

Køb hos