Mettes historie - Juhldal

 

Faceserum no 3 & Facecream no 3 er begge produkter der giver godt med fugt og har været utrolig behagelige på  min hud! Super fint underlag under make-up’en også. Disse to er en rigtig god kombi sammen til huden, der har brug for fugt, fugt, fugt.

Jeg havde det liiiiidt svært med duften fra serummen i starten. Den er krydret. Lakridsagtig. Men den er også lavet af en masse naturlige lækre ingredienser – det er ikke altid let at skjule den oprindelige duft. Duften vænner man sig til efter nogle dage 😊

Til dem af jer der ikke kender produkterne er her en kort beskrivelse:

Faceserum no 3 er en beroligende serum, der giver masser af fugt til huden. Serummen indeholder aloe vera, morgenfrue og figenkaktus – et naturligt og effektivt mix, der er med til at dæmpe irritationer i huden, som kløe, og som er med til at dæmpe stresset hud.

Facecream no 3 er en fugtgivende creme, som både plejer og strammer op. Produktet indeholder mange antioxidanter – her i blandt aloe vera, gulerodsoilie, og e-vitamin. Derudover er der også squalane i produktet, udvundet af oliven, der er med til at give den ekstra gas med fugten. Den kan bruges både som dagcreme og natcreme.