Familie Journalen - Juhldal

Det virker for mig

Specialcreme mod psoriasis

Jeg har en meget sart hud, og der skal bare lidt stress eller en halsbetændelse til, så blomstrer jeg med en afart af psoriasis, som giver kløende blærer i hænder og fødder. I årenes løb har jeg mange gange fået cremer med binyrebarkhormon af lægen, men det gør huden tynd, sårbar og uelastisk.

For mig har det været næsten som et mirakel at prøve Juhldal PSO Speciallotion No 12. Det startede med, at jeg fik anbefalet PSO Body-Shampoo No 5, der er ph-neutral, og ekspedienten for talte så om lotion No 12 baseret på lægeurter og med hudvenlige olier. Efter en måned er min hud så fin som ny. Fantastisk.

Siden helsepioneren Jørgen Juhldal tilbage i 1975 skabte sin Wonderlotion baseret på rene, naturlige råvarer, har firmaet udviklet en lang række skønheds- og hudprodukter, som er helt unikke. PSO Body-Shampoo No 5 indeholder f.eks. naturlig bromelin, et enzym fra ananas, der er meget effektivt mod tør, skællende hud. Og PSO Speciallotion No 12 indeholder squalene udvundet af oliven, et vigtigt, naturligt fedtstof, der mindsker hudens fugttab og beskytter mod tørhed og irritation.

I mange år har hans cremer gavnet mange med hudproblemer, og heldigvis er firmaet efter Jørgen Juhldals død kørt videre med respekt for hans særlige opskrifter.