Kundeudsagn om Juhldals mange forskellige naturprodukter.

Kundeudsagn om Juhldals mange forskellige naturprodukter

Hvis du vil dele dine oplevelser med andre eller give os feedback , så er du meget velkommen til at sende os en mail.

 

 

"Har haft problemer med min hovedbund. Sår og kløe i flere år, men efter jeg nu kun bruger denne shampoo, er der aldrig problemer. "

C. Jensen via Instagram

"Jeg blev anbefalet PSO Kur-Shampoo No 4 plus + af min søster, som også har psoriasis i hovedbunden."

Ulla Hasselby

"De er guld værd når man har psoriasis i hovedbunden."

Sachse via Instagram

"Alle med tør, skællet problemhud kan glæde sig over, at danske Juhldal har besluttet at udvikle, forfine og relancere PSO Speciallotion No 11 og 12, som har hjulpet rigtig mange, der bl.a. har været plaget af forskellige former for psoriasis."

Familie Journal oktober 2016

"Elsker den creme, det er til dato den bedste jeg har prøvet."

Lotte Truelsen

"Den creme har reddet mine hænder! Havde voldsom eksem på mine hænder, ingen creme fra hudlægerne eller deres stråle behandling hjalp, læste om Special creme 14 og gav det en chance."

Linda Buch Andersen Mihalech

"Skøn og uundværlig!"

Ingela Hardinger

"Det virker for mig - specialcreme mod psoriasis. Jeg har en meget sart hud, og der skal bare lidt stress eller en halsbetændelse til, så blomstrer jeg med en afart af psoriasis, som giver kløende blærer i hænder og fødder. I årenes løb har jeg mange gange fået ..."

Familie Journalen Uge 38, 2017

"Velvære og sund hud med den fedtreducerende anticellulite-serum fra Juhldal: BodySerum Cellulite-Kur No 8."

Anne via blog

"Juhldals Face- and Body Oil - et skønhedsprodukt der øger sexlysten!"

Katrine Lund-Nielsen via blog

"Bedste tip til hudpleje om morgenen! Brug Juhldals Anti Pollution Face Serum no. 4"

"Faceserum no 3 & Facecream no 3 er super fint underlag under make-up'en..."

Mette Milan via blog

"Juhldal produkterne er en fast del af min hverdag!"

Signe Mørkeberg via blog

"‘Wonder Lotion’ fra Juhldal er kultcremen, du ikke kan undvære!"

Line Hindsgaul via blog

"Et køb du ikke fortryder er krops- og ansigtsolien fra Juhldal."

Anette via blog

"Jeres PSO-shampoo nr. 4 har REDDET mit liv..."

Rachel via Facebook

"Juhldals Wonderlotion er duftneutral, supernem at smøre ud (lidt rækker langt), pumpen gør den meget brugervenlig og størrelsen rimelig budgetvenlig. Alt i alt et solidt..."

Maria via blog

"I år er jeg ret hårdt ramt af den såkaldte vinterhud. Den slags der føles som sandpapir, strammer, klør og er meget svær at få bugt med. Her er..."

Charlotte Lindhardt via blog

"I disse koldere dage, er min hud virkelig tør og kedelig. Juhldal’s No. 5 er til selektiv hud, som min, produkterne beroligere huden mens de skaber balance – I LIKE!!!"

Signe Mørkebjerg Sjøstrøm via blog

"Juhldals Balsam Kur No 2 har gjort mit hår blødere og mere glansfyldt. Det sidder bedre og føles renere og lettere. Før blev..."

Kirstine Nielsen via brev

"Jeg har været fan af PSO Shampoo No 4 et par år og er også begyndt at bruge Shampoo No1 til tørt hår og med solfilter her i sommertiden. Den fungerer også godt, selv om jeg ellers har tendens til fedtet hår..."

Eva via mail

"Jeg vil gerne takke for jeres fantastiske skælshampoo. Både min mand og jeg har døjet med skæl. Efter at have brugt shampoo'en ved få hårvaske, er vi begge stort set skælfri..."

Henrik Hansen og Mette Jensen via mail

"Jeg fik PSO No 4 shampooen anbefalet, fordi jeg har fedtet hår og let får "bumser", sår og har kløe i hovedbunden. Jeg syntes først det lød forkert med denne shampoo til tørt hår med skæl, men jeg må indrømme, at det er den bedste shampoo, jeg har prøvet..."

Eva Møller Sørensen via mail

"Jeg har de seneste par måneder været ulykkelig over, at mine før så lange og kraftige øjenvipper var blevet korte og tynde. Før jul begyndte jeg så at rense min øjen makeup af med Juhldals abrikoskerneolie..."

Mia Egander på Instagram

"Jeg har de sidste 15 år haft en ganske forfærdelig hovedbund. Utallige mange shampooer har jeg været igennem. Også dem på recept, men intet hjalp. Før nu..."

Michelle Wedel via mail

"Med min store kærlighed til rene produkter, er det umuligt ikke at forelske mig hovedløst i Juhldal produkter! De er skabt af naturlige ekstrakter fra lægeplanter, hvis virkning har..."

Signe Mørkeberg Sjøstrøm på bloggen www.signemorkebergsjostrom.dk

"Jeg har utrolig meget allergi og har kun fundet meget få produkter, som jeg kan bruge uden det slår ud i mine øjne. Jeg har prøvet Face&Body Oil og kan heldigvis tåle den, den er så super fantastisk, at jeg ..."

Eva Lykke Nielsen på Facebook

"Jeg har modtaget denne lækre økologiske shampoo fra Juhldal. Der er ikke andre shampooer, der har fungeret for mig. Specielt i vintermånederne er det ekstra vigtigt..."

Birgitte Marcussen på Facebook

"Efter en uges brug af Face & Body oil, var jeg næsten fri for knopper i ansigtet og nu 3 mdr efter har jeg faktisk ikke haft et alvorligt udbrud."

Lisbeth Flindt via mail