Juhldal er en dansk virksomhed, som i mere end 40 år har produceret og markedsført naturprodukter til pleje og forbedring af huden og hårets tilstand. I dag drives Juhldal af brødrene Vic og Ole Olsen, der sammen med den øvrige organisation til stadighed udvikler selskabet og skaber nye produkter til pleje, gavn og beskyttelse af vores hud og hår.

Alle produkterne er skabt af naturens egne kraftfulde lægeplanter, hvis virkning har været kendt og anvendt i tusindvis af år. Vi anvender altid den seneste viden og teknologiske udvikling indenfor udvinding og anvendelse af planteekstrakter i hud- og hårplejeprodukter. Vi har anvendt denne viden i unikke recepter og skabt en serie af virkningsfulde phyto-terapeutiske hud- og hårplejeprodukter. Alle ingredienser er veldokumenterede og certificerede. Det sikrer høj standard og ensartet kvalitet – altid.

På sitet her har du mulighed for at læse om brandet JUHLDAL og de forskellige produkter, som er tilpasset forskellige hudtypers særlige behov. Det er vores vision at tilbyde virkningsfulde kvalitetsprodukter til en rimelig og overkommelig pris for alle.