J U H L D A L – made in Denmark

Med mere end 40 års erfaring i anvendelsen af urteekstrakter og naturlige koldpressede olier i hår- og hudplejeprodukter.

JUHLDAL produkterne produceres i Danmark med udgangspunkt i Jørgen Juhldals originale recepter. Kun de bedste og certificerede kvalitetsråvarer er anvendt.

JUHLDAL produkterne er alle produceret ud fra devisen
Sund fornuft
Rene råvarer
Ærlige produkter til ærlige priser
Virksomme urter og olier
Fri for unødvendigheder

JUHLDAL – ‘Den ny sundhed’

Vi skal tilbage til begyndelsen af 1970’erne for at finde den første kim til det JUHLDAL vi kender i dag.

JUHLDALs grundlægger, helseforskeren Jørgen Juhldal gjorde sig store tanker om det moderne menneskes sundhed. Et begreb han kaldte ’Den ny sundhed’.

Bag tankerne lå et stort ønske om, at kombinere den lægelige medicin og det alternative behandlingssystems viden og dermed slå bro over faggrænser.

I 1975 udgav han bogen “Læger Sund kost og Naturmedicin”, og Jørgen Juhldals research til denne bog, førte til forsøg med selv at fremstille naturprodukter og senere samme år så det første JUHLDAL produkt dagens lys; Wonderlotion.

Wonderlotion danner stadig kernen i JUHLDAL, men siden da, er mange nye naturprodukter kommet til, således at vi i dag favner over en bred vifte af naturprodukter, alle af helt usædvanlig høj kvalitet og virkningskraft.